Finn forskjellen: Kvinne som kjempet mot alvorlig akne i årevis, deler sin guide til kvisefri hud

Siden videregående har jeg lidd av alvorlig akne. Det var mentalt utmattende å hele tiden tenke på at folk stirret på flekkene i ansiktet mitt.

I min desperasjon etter å stoppe kvisene har jeg prøvd alle tenkelige vask, såpe, skrubb, peeling, maske og lotion. Baderomsskapene mine var en kirkegård med avanserte og trendy produkter som hevdet å gi meg "perfekt hud." De fleste av disse produktene gjorde utbruddene mine verre:

Resultater etter 3 måneders bruk av Clear Out, en retinol + AZA lotion. Individuelle resultater kan variere


Etter år med besøk hos hudlegen og 3 runder med reseptbelagte orale medisiner, ble jeg klokere.

Her er noen råd i forhold til produkter som jeg skulle ønske jeg kunne ha fortalt til tenåringen min, siden det ville ha sparet meg for mye tid, penger og hjertesorg:

 1. Leirmasker, peeling og skrubber er ikke effektive for å stoppe akne.

  Når det kommer til akne, ikke kast bort tid eller penger på disse produktene, siden de ikke trenger dypt inn i porene før de vaskes av¹.

  Velg produkter som kan stå over natten slik at ingrediensene trenger dypere inn i porene. For eksempel har Clear Out gjort en stor forskjell når det gjelder å holde porene mine klare.

 2. Ikke overinvestering i vask eller såper.

  Velg en enkel, skånsom rengjøring, som Cetaphil, og hopp over de fancy ingrediensene i såper/vasker siden de skylles av før de trenger inn i porene.

  Unngå vask som er harde, da de fjerner naturlige oljer, og tvinger huden til å overprodusere olje.

 3. Når det kommer til akne, er retinoider gullstandarden.

  Hvis du ser på algoritmen som hudleger bruker for akne², er aktuelle retinoider det første alternativet for praktisk talt alle typer akne. Reseptbelagte aktuelle lotioner har vært for harde til å påføre huden min (overtørker og tvinger huden til å gå i overdrive for å produsere olje, noe som fører til flere kviser).

  Men Clearly Basics' Clear Out er et must-have i rutinen min. Den parer retinol³ med AZA⁴ for å skylle ut treskoene mine med mindre bivirkninger og uten å overtørre huden min. Mange av mine jevnaldrende som ikke kunne bruke retinol tidligere gjorde det bra med denne formuleringen.

   

 4. Endelig et produkt som håndterer mine røde merker etter akne!

  Jeg har brukt uendelige netter på å lete etter et produkt som kan falme utseendet til de røde merkene mine etter akne, og Lighten Up har gjort underverker for meg.

  Det er viktig å visne utseendet til disse røde merkene raskt, da det reduserer sjansen for at disse merkene blir utsatt for UV-lys og samler gjenstridig brun pigmentering. Et brunt merke etter akne er betydelig vanskeligere å bli kvitt sammenlignet med et rødt merke.

 5. Hva er rutinen min for å holde huden klar?

  En skånsom rengjøring, Banishs fuktighetskrem, Clear Out, Lighten Up og Clearly's Toner. Ja det er det! Å introdusere for mange produkter i rutinen min øker risikoen for en reaksjon, og disse produktene ble utviklet for å fungere sammen.

  The Clear Out holder porene mine klare, mens Lighten Up bruker flere veier for å redusere forekomsten av røde merker i ansiktet mitt. Du kan finne et omfattende innlegg om min nåværende AM/PM-rutine her.

Her er for å kutte ut rotet og sette fokus på effektive produkter som er verdig #shelfies våre.

Det tok mange år å finne den riktige formelen og rutinen for å få huden min til der den er nå, og det har øket selvtilliten min så mye. Jeg håper min erfaring kan informere deg og spare deg for penger og tid.

 


Hvordan jeg beholdt Acne at Bay Post-Oral Medisinering

 

Jeg har mange som alltid sender meg DM om etterbehandling etter orale medisiner

Siden jeg sluttet med det, bruker jeg @clearlybasics clear out for å holde akne i sjakk, og ærlig talt har det vært en endring for meg!

Jeg har brukt mange aktuelle retinolkremer som enten har tørket ut huden min for mye eller bare fått meg til å bryte ut, men helt siden jeg begynte å bruke Clear Out har det ikke forårsaket noen problemer, det er skånsomt og fungerer så bra.

Mange mennesker som meg også, jeg bekymrer meg for at akne kommer tilbake, og ja, jeg bruker det hele tiden, men nå vet jeg at jeg kan stole på @clearlybasics for å hjelpe med huden min.

Ta en titt på siden deres, nettsiden deres, og hvis du er interessert i å kjøpe kan du bruke navnet mitt 'ALISHA' for å få 💰 avslag, hver lille hjelper 💖


Alisha Kalsi, 25, fra Berkshire, utviklet alvorlig akne da hun var 15 år gammel. Hun har gått gjennom tre runder med reseptbelagte orale medisiner før hun fant ut om Clearly Basics. Alishas Instagram-side @skinwithak er dedikert til å hjelpe de som sliter med akne og fremme hudpositivitet. Bruk kupongkoden ALISHA for å få 10 % rabatt på alle varer i Clearly Basics eStore.

 

Nylig hadde jeg et lite, men kommende selskap som kontaktet meg for å hjelpe meg med akne-/aknemerkene.Jeg synes definitivt ikke at dette selskapet får nok kreditt ettersom produktene deres har forandret folks liv! 🙌

@clearlybasics hadde vennligst sendt meg 'Clear Out'-kremen og ventet på at 'Lighten Up'-kremen skulle komme for å hjelpe meg med å bli kvitt de røde merkene mine som har blitt etterlatt etter 7 måneder. oral medisin 👎

Jeg skulle ønske jeg kom over Clearly Basics før jeg begynte med oral medisin, da jeg ville ha kjøpt disse og ikke måtte slite kroppen min gjennom så mye! (FYI, Jeg ville aldri holdt meg til et merke som ikke fungerte som en akne-overlever formålet med denne siden var å hjelpe andre på deres reise, siden jeg vet hvor vanskelig og mentalt ødeleggende det er å håndtere akne /arr så jeg skal gi deg det beste rådet jeg kan til #aknefamilien min🥰)

Som du vet brukte jeg opprinnelig diferin som ble foreskrevet av legen min, men på så kort tid ble ansiktet mitt super tørt og jeg brøt ut noe som bekymret meg da jeg hørte blandede anmeldelser om produktet, men med hjelp fra alle ansatte på @clearlybasics hadde de utdannet meg med produktet deres

Hvis du har sluttet med orale medisiner, er du bekymret for at akne kommer tilbake, derfor vil noen hudsykdommer gi deg en retinolkrem, men de kan være harde for huden 😑

Med @clearlybasics 'Clear Out' tørker den ikke ut huden din for mye, da den ikke er høy på retinol, noe som lar huden tilpasse seg og fjerne aktiv akne i tillegg til å visne de røde arrene.

Jeg har snakket med flere personer i aknemiljøet om deres erfaringer med clear out, da jeg ønsket å sammenligne dem med mine, og vi er alle i samme båt, en båt med klar hud! ❤

Det "Clear Out" er designet for å gjøre, er å trenge dypt inn i porene for å fjerne tette, redusere forekomsten av røde merker og fremme heling.

Ta en titt på nettsiden deres og se resultatene selv.

Du kan bruke rabattkoden min for å få 10 % rabatt på kjøpet ditt ved å bruke 'ALISHA' 💰😀


#RealResults

Se hva andre har å si om Clearly Basics.

.
Check Availability

#RealResults

See what others have to say about Clearly Basics.

Based on 24 reviews
92%
(22)
4%
(1)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Skin Type: Normal
Comments: Any ideas on how to get rid of brown skin damage
Skin defence

Marks of sun damage are still there they haven't faded much after using twice a day for 60 days. . I will continue until product is finished. I'm a bit disappointed

Skin Type: Combination

I am so happy that I stumbled upon clearly basics on instagram. I was skeptical at first but decided to give it a try and bought clear out clarifying lotion. It's been 2 months and my skin has improved a lot. I can see significant reduction in pores and acne.

Skin Type: Combination
Amazing

After years of medication and products, I decided to try clearly basics. In just 6 weeks my skin has calmed and I am now able to treat scarring.

So glad to have found these products!

Finding products that helped to control my acne without irritating my sensitive skin has always been a huge challenge. The clearly basics products have been my saviour, I can't recommend them enough ☺️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Excellent and actually works

I am so incredibly impressed with the TLC for pore minimising - it 💯 works and has transformed my skin.

I’m in my 50’s and always had hormonal flare ups with larger pores as I age - this is a game changer and have just reordered my 3rd bottle !

❤️❤️❤️❤️

Skin Type: Sensitive / Dry
The only moisturiser I trust

I am super sensitive and this is the only moisturiser that I trust honestly incredible.

Skin Type: Combination
Amazing!

I use this product and with the clear out and it has really helped my hormonal acne.

Skin Type: Sensitive / Dry
Here one day, gone the next!

After success with Clearly Basics for my acne scars, I stocked up with all of the active acne products to prepare myself for how angry my acne would get when going off hormonal birth control. I have tried and failed twice as my acne comes back so bad that I just start taking it again. This time I have been using clearly basics without fail every day (lighten up and clear out). I have had 3 pimples start to form and I use ‘Stop Spot’ and the next day instead of a much redder, much angrier pimple with a big white head - the pimple is gone! I have been very happy with this product. I’m one month down (typically when acne gets the worst) - let’s do this!

I love that these products are gentle on my daughter skin.

This skin care routine is the o lay one that has helped clear up my daughters skin.

My daughters skin is really starting to look better!

Skin Type: Oily
So far so good

Bought this for my daughter that has struggled with acne for years. She has seen improvement and less frequent breakouts.

Best moisturizer I have found!

V
Lighten Up Redness Rescue Cream
Veronica Ilenya Ranieri
Skin Type: Sensitive / Dry
Perfect

Has changed my skin from acne pro to almost perfect 😍😍

Skin Type: Combination
Obsessed !!

Obsessed with this cleanser!! It left me feeling fresh and prevented break outs. It is incredible . Loved this product so much

My skin feels so soft after using this moisturiser!

My skin feels so soft after using this moisturiser!

Skin Type: Combination
Fresh and clean!

My face is filled with energy and feels so fresh and clean!

Skin Type: Normal
excellent item!

have been using this for years! so good for my skin :)

C
So Fresh pH Balancing Cleanser
Carmelinda Di Manno
Skin Type: Combination
Fresh Feeling

My skin feels so clean and still hydrated when I use this cleanser. It’s balancing and refreshing. My skin has responded really well to it and at times my skin can be sensitive. I highly recommend this product to anyone with relatively oily t-zone area

Skin Type: Combination
Very happy!

Love the texture, the minty scent and the lather.
I wish the bottles were a bit bigger HOWEVER they are just small enough to fly with.

Skin Type: Normal
Comments: The only thing I now need to use to keep my skin clear.
The holy grail for clearing hormonal acne.

This is the only product that I have needed to keep my skin clear since discovering it about 2 years ago, after suddenly developing cystic hormonal acne at the age of 25. I now only need to use it every second night, so it's incredibly affordable. It has also never irritated my sensitive skin and it has faded previous acne marks to truly clear my skin. After years of trying expensive supplements/products/harsh prescription creams, Clear Out was the only thing that gave me long-lasting results.

Skin Type: Oily
Clearly Basics is the only product that has helped my Adult Acne

I have always struggled with dehydrated acne prone skin. Every month like clockwork I would get a new breakout on my chin or cheek area. These included large cystic acne that by the time they came to a head would take me months to clear. With new breakouts each month this created more & more spots before the first could heal leaving more hyper pigmentation spots that never have time to clear. Clearly basics changed all that for me. It gave my skin a chance to heal and reduced the number of breakouts each month. When I do get a new breakout it resolves itself quickly with less scarring and redness. Now that the acne is under control the products are helping to eliminate the remaining hyper pigmentation spots left from years of acne. I have not been using the product for long but I will continuing relying on this product and look forward to the day I can happily look in the mirror at a smooth clear & even complexion some day soon.

Skin Type: Combination
Comments: Product consistency in terms of smoothness/coarseness/stickiness/ is sometimes a miss, don't believe it affects the result provided.
Great Combo

Have seen great improvements by using these 2 items concurrently, hard to fault and wil continue purchasing.

Individual results may vary

American Express Discover Mastercard Visa PayPal Shop Pay